O salata simpla si deliciosa, aromata, cremoasa si usor de facut, ideala pentru micul dejun.
Ingrediente
– 2 conserve ton in suc propriu
– 350-400 g crema de branza (2 cutii de almette, philadelphia, branza de vaci cremoasa)
– 1 ceapa (alba sau rosie)
– 1 lingura suc de lamaie
– 2 linguri ulei de masline
– sare
– piper
Mod de preparare
Se toaca ceapa marunt , eu am folosit blenderul, dupa care am stors-o bine. Taiem conserva de ton si stoarcem bine de lichid.
Crema de branza, ceapa, tonul, sarea si piperul se pun intr-un castron si se amesteca bine cu mixerul.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie si se amesteca din nou pana obtinem o crema pufoasa.
Se aranjeaza dupa plac si se pune la rece.
Se serveste cu paine prajita, rosii, ridichi sau cu ce va place. Se pot umple si rosii, ardei, andive, tartine, cosulete……. cu aceasta crema pufoasa de ton.
Sa va fie de bine! 🙂
Foarte apetisanta salata de ton!
ApreciazăApreciază
Multumesc! :* ❤
ApreciazăApreciază
Am facut si eu salata..merita s-o incercati,este delocioasa😉😉
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Multumesc frumos Olga si ma bucur ca ti-a placut. 🙂 :*
ApreciazăApreciază