Salata de ton cu crema de branza

img_6052

O salata simpla si deliciosa, aromata, cremoasa si usor de facut, ideala pentru micul dejun.

029

IMG_0230

Ingrediente

– 2 conserve ton in suc propriu

– 350-400 g crema de branza (2 cutii de almette, philadelphia, branza de vaci cremoasa)

– 1 ceapa (alba sau rosie)

– 1 lingura suc de lamaie

– 2 linguri ulei de masline

– sare

– piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt , eu am folosit blenderul, dupa care am stors-o bine. Taiem conserva de ton si stoarcem bine de lichid.

001

Crema de branza, ceapa, tonul, sarea si piperul se pun intr-un castron si se amesteca bine cu mixerul.

005 

Se adauga uleiul si sucul de lamaie si se amesteca din nou pana obtinem o crema pufoasa.

008

Se aranjeaza dupa plac si se pune la rece.

img_6046

018

299

img_6064

Se serveste cu paine prajita, rosii, ridichi sau cu ce va place. Se pot umple si rosii, ardei, andive, tartine, cosulete……. cu aceasta crema pufoasa de ton. 

028

033

Sa va fie de bine! 🙂

 

4 gânduri despre &8222;Salata de ton cu crema de branza&8221;

Lasă un comentariu