Bomboane Raffaello

Sunt delicioase si foarte, foarte usor de facut. 🙂

Prea multe nu am sa va spun decat ca se fac extrem de usor si sunt tare bune. Pentru a pregati minunatele bombonele aveti nevoie de : 250 gr lapte praf, 250 gr zahar pudra, 250 gr unt topit, 250 gr nuca cocos, 2 linguri smantana grasa si o esenta de vanilie. Toate ingredientele se amesteca bine si daca compozitia este prea tare se mai pune smantana, iar daca e prea moale se mai pune lapte praf. Se se lasa compozitia la frigider ca sa se raceasca, dupa care se formeaza bilutele, punem in mijlocul fiecaruia cate o miglala ( eu le-am prajit putin inainte) si le tavalim prin nuca de cocos. Le asezam pe o tava si le lasam cateva ore la frigider, apoi le savuram cu placere. Din cantitătile de mai sus mi-au iesit 50 de bombonele. 🙂

IMG_0234

S-aveti pofta! :*

Lasă un comentariu