Clatite pane umplute cu sunca, cascaval si ciuperci

IMG_9492

Usor de preparat, foarte gustoase si se pot servi atat la pranz cat si la cina.

IMG_9513

Ingrediente

– 400 g faina

– 400 ml lapte

– 400 ml apa minerala

– 2-3 oua

– 100 ml ulei

– 1 praf de sare

– 1 lingura zahar

-un varf cutit turmeric

– ulei pentru prajit daca considerati ca este necesar( eu nu am mai folosit)

Pentru umplutura

-sunca feliata (eu am pus de pui)

-cascaval felii

-un borcan ciuperci feliate

Mai avem nevoie de:

-3 oua

-faina

-pesmet

-parmezan

-ulei pentru prajit

Mod de preparare

Preparam aluatul de clatite apoi le prajim in tigaie. Pe o plansa de lucru pregatim toate ingredientele de care avem nevoie si anume: clatitele, sunca, cascavalul si ciupercile. Punem pe fiecare clatita o felie de sunca, una de cascaval, cateva felii de ciuperci.

IMG_9439

Rulam asa cum am sa va arat in imaginile de mai jos, de fapt ca pe o sarma. Aducem capetii spre interior, apoi de jos in sus, dupa care rulam.IMG_9441

IMG_9445

IMG_9449

IMG_9453

Procedam la fel cu toate clatitele. Punem intr-o farfurie faina, in alta pesmet si intr-un caston batem cele trei oua cu un praf de sare.

IMG_9457

Trecem pe rand fiecare clatita prin faina, ou si pesmet.

IMG_9461

In timp ce pregatim clatitele punem pe aragaz la incins un tuci cu ulei.

IMG_9465

Se prajesc in baie de ulei la foc iute. Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a inlatura surplusul de ulei.IMG_9477

Apoi le trecem pe un platou.

IMG_9485

IMG_9487

Le-am servit pe pat de rucola cu mujdei de usturoi cu smantana, dulceata de ardei iute si parmezan ras.

IMG_9507

IMG_9513

Va doresc pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s