Albinuta reinterpretata


Simplu, usor, foarte bun si la indemana oricui . 🙂

 Prima data facem grisul cu lapte. Eu am pus o esenta de vanilie,  putin unt si zahar dupa gust (apriximativ 350 ml lapte, 3 linguri griș, 3-4 linguri zahar, 50 gr unt). Intr-un vas de ceramica am pus un strat de biscuiti, unul de gem de caise ( sau ce va place), iar biscuiti, grisul fierbinte, din nou un strat de biscuiti, unul de gem si unul de  biscuiti. am presat cu mana bisciuitii. Am invelit vasul cu folie alimentara si l-am pus la frigider de seara pana dimineata. Biscuitii nu trebuie inmuiati. 

Se mai poate face si in felul urmator: un strat de biscuiti, mere rase si dinstuite in putin unt cu zahar si scortisoara, biscuiti, o budinca de vanilie si iar biscuiti.  Sau: biscuiti, budinca de vanilie , ciocolata taiata bucati, biscuiti, budinca de ciocolata, fructe ( proastete sau congelate), biscuiti. Si lista poate continua, fiecare dupa plac si imaginatie. Se poate face si cu biscuiti rupti pusi in tava de tort detasabila. Se pate orna cu frisca, glazura de ciocolata, zahar pudra…… 


Pofta buna!

Lasă un comentariu