Foi de napolitane umplute cu crema de rahat

O prajitura dulce acrisoara pe care o mancam cu mare pofta in copilarie. 🙂

Ingrediente:

-un pachet foi de napolitane

-1,5 kg rahat

– 1 pachet de unt

-3 lamai

Mod de preparare:

Rahatul il macinam in masina de tocat carne. O lamaie o curatam de coaja si o desfacem in felii, iar pe celelalte doua le taiem felii cu tot cu coaja si le macinam. Alternam rahatul cu feliile de lamaie ca sa putem macina mai usor. Asa arata gata macinat.

Batem untul spuma apoi adaugam pe rand cate o lingura din macinatura de rahat cu lamaie, continuam sa mixam pana  obtinem o crema pufoasa.Impartim crema in mod egal pe patru din cele cinci foi de napolitane.

Punem foile una peste cealalta si deasupra foaia fara crema.Apasam bine si punem o greutate peste prajitura pentru ca foile sa se preseze bine si sa se lipeasca.O lasam asa de azi pe maine, apoi o taiem in bucatele.Va doresc pofta buna!

Lasă un comentariu