Spanac cu oua la tigaia Dry Cooker

img_6763

Un mod sanatos, usor si rapid de a prepara o masa gustoasa. 😉

img_6762

Acesta este cel mai sanatos, simplu si usor mod de a prepara spanacul. Deci avem nevoie de 500gr spanac, 7-8 oua, 100gr branza sau cascaval ras, sare, piper, chili si ulei de masline. Spalam bine spanacul si il scurgem de apa. Punem tigaia Dry Cooker ( puteti folosi la fel de bine si un wok sau o tigaie Tefal) pe foc si adaugam 2 linguri de ulei de masline. Dupa ce s-a incins uleiul adaugam spanacul, nu va speriati ca este prea mult si nu incape, se va inmuia rapid, iar cu ajutorul unui cleste sau a unei spatule intoarceti spanacul de pe o parte pe alta.

img_6722

Condimentati cu sare si piper.

img_6728

Cu ajutorul unei linguri faceti mici adancituri, cuibusoare in spanac.

img_6731

Spargem in fiecare cuibusor cate un ou.

img_6736

De data asta mi-au iesit 7 cuiburi, maximul fiind de 8. Condimentam cu sare si piper fiecare ou.

img_6740

Punem capacul si lasam 3-4 minute.

img_6743

Cand ouale sunt pe jumatate facute adaugam branza sau cascavalul ras.

img_6745

Mai lasam 2-3 minute si gata, noi preferam ouale mai moi.

img_6752

Portionam fiecare ou in parte, scoatem pe o farfurie, presaram chili, eu am pus si cativa germeni de ridiche, apoi savuram minunatul si gustosul spanac. 😉

img_6757

img_6758

img_6760

Pofta buna! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s