Camembert in crusta de migdale si sos de fructe de padure

IMG_8361

Combinatia de gusturi sarate si dulci, crocante si cremoase este una deosebita, asa ca va poftesc si pe voi sa incercati daca nu ati facut-o deja.  😉

IMG_8337

Pentru a pregati acest aperitiv deosebit aveti nevoie de branza camembert ( eu am facut si cu blue cheese), faina, ou batut, fulgi de migdale si fructe de padure. Branza camembert se taie in 6 sau 8 triunghiri apoi le dam prin faina, ou batut, dupa care le tavalim prin fulgii de migdale. 

IMG_8310

IMG_8317

Se prajesc rapid in baie de ulei, apoi se scot pe un prosop de hartie.

IMG_8318

Fructele de padure se fierb cu zahar pana scade zeama si obtinem un sos legat. Se serveste pe farfurie cu bucatelele de branza si fructe proaspete.

IMG_8319

IMG_8347

Va doresc pofta buna! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s