Bastonase crocante de dovlecei

IMG_6228

Delicioase, crocante in exterior, miez moale in interior si foarte usor de facut.

IMG_6236

Spalam si taiem dovlecei in bastonase de aproximativ 10cm/1cm. Ii tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu sare si piper dupa care ii trecem printr-un amestec facut din pesmet, parmezan si mix de seminte (floarea soarelui, dovleac, susan si in).

IMG_6187

Continuam procedeul pana terminam toate bastonasele.

IMG_6197

Le prajim in baie de ulei si le scoatem pe un prosop de hartie.

IMG_6199

IMG_6214

IMG_6220

IMG_6224

Se servesc cu sos de iaurt grecesc cu leurda si ghimbir sau cu sos tzachi, mujdei de usturoi cu iaurt, rosii pisate cu busoic, maioneza….. sau salate de legume.

IMG_6236

Se pot face si fara seminte doar trecute prin pesmet si servite cu sos tazichi si germeni de varza rosie.

IMG_6237

IMG_6238

Pofta buna!

 

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Bastonase crocante de dovlecei&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s