Lipii umplute cu porumb, oua, branza si rucola

IMG_4353

Un mic dejun sanatos, gustos si satios!

IMG_4350

Ingrediente

-1 conserva porumb

-50g unt

-2 linguri ulei masline

-100g branza de capra sarata

– 3 oua 

-1 lingurita ghimbir ras

-sare

-piper

-rucola

-4 lipii mici

Mod de preparare

Punem wok-ul la incins pe aragaz cu untul si uleiul de masline. Dupa ce s-a topit untul adaugam porumbul stors din conserva, branza taiata cubulete, ghimbirul si amestecam totul bine. Intr-un castron batem ouale cu putina sare si piper apoi le adaugam peste porumb, omogenizam bine si lasam sa se prajeasca oul, dupa care oprim focul si lasam cateva minute sa se raceasca putin si aromele sa se intrepatrunda.

IMG_4326

Punem pe fiecare lipie cate 3-4 linguri de umplutura si o mana sanatoasa de rucola.

IMG_4328

Rulam strans si invelim partea de jos in folie de staniol.

IMG_4343

IMG_4347

IMG_4348

Va doresc pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s