Budinca de panettone

IMG_2348

Budinca de panettone este un desert foarte usor de facut, delicios, care cu siguranta o sa va incante si pe voi. 🙂

IMG_2353

Ingrediente

– jumatate de cozonac panettone

-500ml lapte

-5 linguri zahar

-5 oua

-nuci, goji, sau alte fructe

Mod de preparare

Rupem bucati cozonacul intr-un castron si il stropim cu 200 ml lapte.

IMG_2323

Amestecam ouale cu zaharul, apoi adaugam restul de lapte.

IMG_2328

Intr-un vas de jena uns cu putin unt punem cozonacul si fructele uscate.

IMG_2333

Adaugam amestecul de oua cu lapte peste cozonac.

IMG_2335

Se introduce vasul in cuptorul preincalzit si se coace aproximativ 45 minute la foc maricel pana cand incepe sa se rumeneasca frumos.

IMG_2344

Se serveste calduta pudrata cu zahar sau cu inghetata, sos de vanilie, sirop, sau cu ce va place. Eu am optat de data asta pentru varianta simpla cu zahar pudra decorata cu physalis.

IMG_2346

IMG_2347

Sa o savurati cu placere! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s