Piept de pui umplut cu branza halloumi, invelit in bacon si crusta de seminte

024

Pieptul de pui umplut cu branza halloumi, invelit in bacon si crusta de seminte este crocant in exterior, cremos si moale in interior si  servit cu felii de vinete la gratar este preparatul pe care vi-l propun pentru pranz sau cina alaturi de cei dragi. 🙂 

032

Ingrediente

-3-4 jumatati piept de pui

-200 g branza halloumi

-100-150 g bacon ( felii subtiri)

-ulei de masline

-sare

-piper

-mix de seminte 

Mod de preparare

In fiecare bucata de piept de pui am facut o taietura  de aproximativ 10/5 cm astfel incat am obtinut un buzunar care urmeaza sa fie umplut. Condimentam cu sare si piper, adaugam o felie de bacon, o felie de halloumi ( grosime aproximativ 1 cm), inca o felie de bacon si inchidem portofelul. Invelim in felii de bacon pieptul umplut il prindem in scobitori ca sa nu se desfaca, apoi presaram seminte. La fel procedam cu toate bucatile de piept, apoi le punem intr-un vas de jena uns cu ueli de masline.

009

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si-l introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-40 minute, apoi luam folia si mai lasam inca 10-15 minute pana se rumeneste frumos si obtinem o crusta crocanta.

014

Se poate servi cu orice garnitura va place, eu am preferat de data aceasta felii de vinete la gril stropite cu un dressing facut din: 3-4 linguri ulei de masline, zeama de la o lamaie, 2-3 catei de usturoi pisati, sare, piper, chili si patrunjel verde. 

020

Gata de servire, pe farfurie am mai adaugat si dulceata de ardei iuti.

031

034 042

Va doresc pofta buna! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s