Ciuperci la cuptor cu jambon si cascaval

IMG_7467

Ciuperci umplute cu jambon si cascaval la cuptor, sunt delicioase si se pot servi ca aperitiv sau de ce nu ca fel principal. 🙂

IMG_7461

Pentru acest preparat avem nevoie de: ciuperci, jambon, branza sarata, cascaval, frunze de patrunjel, sare, piper, unt. Spalam bine ciupercile si scoatem cu grija coditele pe care le vom taia bucatele. Punem wok-ul la încins  cu putin ulei de masline, apoi adaugam o mana sanatoasa de jambon taiat cubulete si il lasam sa se prajeasca putin dupa care punem coditele ciupercilor. Amestecam totul bine si lasam sa se patrunda si sa se rumeneasca. Oprim focul si adaugam branza taiata cubulete (eu am pus telemea de vaca), patrunjelul tocat, sare si piper, omogenizam totul bine. Cu aceasta compozitie umplem ciupercile si le asezam intr-un vas de jena uns cu unt, iar deasupra mai punem cateva felii de jambon si un cubulet de unt.

IMG_7426

IMG_7428

Introducem vasul in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 15 minute, apoi scoatem vasul si adaugam cascaval ras pe fiecare ciuperca.

IMG_7429

Introducem vasul din nou in cuptor dar de data asta punem aragazul pe functia gril si lasam cateva minute ( supraveghem cuptorul sa nu se arda) pana se rumeneste frumos cascavalul. 

IMG_7430

IMG_7431

Le lasam sa se raceasca putin si apoi le servim, sunt mai bune calde decat reci.

IMG_7468

IMG_7465

Va doresc pofta buna!

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Ciuperci la cuptor cu jambon si cascaval&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s