Rulourile de vitel cu sunca de pui si cascaval, alaturi de o garnitura este o mancare gustoasa si consistenta.
Ingrediente
– 5 felii de carne de vitel
– 5 felii sunca de pui
– 10 felii de prosciutto
– 10 frunze de salvie
– cascaval
– unt
– sare
– pipe
– rozmarin
Mod de preparare
Feliile de carnea le batem ca pentru snitel. Punem cate o felie de prosciutto, peste care adaugam carnea de vitel, presaram sare si piper si frunze de salvie.
Adaugam sunca de pui si cate doua bucati de cascaval taiat bastonase.
Rulam strans si ca sa nu curga cascavalul invelim rulourile cu inca o felie de prosciutto, aceasta o punem invers de cum am rulat si o prindem cu scobitori.
Ungem un vas de jena cu unt si asezam rulourile. Deasupra punem crengute de rozmarin si stropim cu putina apa.
Rulourile le putem face si fara prosciutto. Mai avand sunca de pui am facut si un rulou din sunca de pui si cascaval peste care am presarat chili.
Acoperim cu folie de aluminiu si introducem vasul in cuptorul preincalzit pentru 30 minute.
Scoatem folia si introducem vasul din nou in cuptor pana se rumenesc frumos.
Cele fara prosciutto.
Eu le-am servit cu salata de varza cu maioneza cu iaurt grecesc si dulceata de ardei iute.
Sau cu spanac tras la tigaie si sos de visine. Le puteti servi si cu cartofi, orez sau cu ce va place.
Pofta buna! 😉
Apetisant! ❤ ❤ ❤
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Multumesc!!! ❤
ApreciazăApreciază