Rulouri de vitel cu sunca de pui, cascaval si salvie

IMG_5650

Rulourile de vitel cu sunca de pui si cascaval, alaturi de o garnitura este o mancare gustoasa si consistenta.

IMG_5649

Ingrediente

– 5 felii de carne de vitel

– 5 felii sunca de pui

– 10 felii de prosciutto

– 10 frunze de salvie

– cascaval

– unt

– sare

– pipe

– rozmarin

Mod de preparare

Feliile de carnea le batem ca pentru snitel. Punem cate o felie de prosciutto, peste care adaugam carnea de vitel, presaram sare si piper si frunze de salvie.

IMG_5838

IMG_5839

Adaugam sunca de pui si cate doua bucati de cascaval taiat bastonase.

IMG_5842

Rulam strans si ca sa nu curga cascavalul invelim rulourile cu inca o felie de prosciutto, aceasta o punem invers de cum am rulat si o prindem cu scobitori.

IMG_5845

Ungem un vas de jena cu unt si asezam rulourile. Deasupra punem crengute de rozmarin si stropim cu putina apa.

IMG_5848

Rulourile le putem face si fara prosciutto. Mai avand sunca de pui am facut si un rulou din sunca de pui si cascaval peste care am presarat chili.

IMG_5849

Acoperim cu folie de aluminiu si introducem vasul in cuptorul preincalzit pentru 30 minute.

IMG_5850

Scoatem folia si introducem vasul din nou in cuptor pana se rumenesc frumos.

IMG_5870 

Cele fara prosciutto.

IMG_5869

Eu le-am servit cu salata de varza cu maioneza cu iaurt grecesc si dulceata de ardei iute.

IMG_5872

Sau cu spanac tras la tigaie si sos de visine. Le puteti servi si cu cartofi, orez sau cu ce va place.

IMG_5871

Pofta buna! 😉

2 gânduri despre &8222;Rulouri de vitel cu sunca de pui, cascaval si salvie&8221;

Lasă un comentariu