Piure de castane cu mascarpone, frisca si ciocolata

041

Avand un pachet de piure de castane si o cutie de mascarpone in frigider, mi-am zis ca este aproape tot ce-mi trebuie ca sa pregatesc un desert. 😉

040

Asadar, cutia de mascarpone am amestecat-o cu 2 linguri de zahar pudra, apoi am adaugat piureul de castane ( am razuit putin pe razatoarea mica pentru decor), esenta de rom si am amestecat totul bine cu mixerul pana am obtinut o crema fina. Crema am pus-o in cupe si am ornat cu frisca, wafer rolls ( naty de vanilie), ciocolata topita si piure de castane razuit.

043

064

Cupele se pun pe un platou si se pastreaza rece pana la servire.

075

060

Sa va fie de bine! 🙂 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s