Oua de prepelita in sos de hrean cu smantana

032

Dragalasele oua de prepelita scufundate intr-un sos aromat si iute de hrean cu smantana alaturi de o felie de paine prajita este o gustare perfecta, zic eu. 😉

033

Ingrediente

– 20 oua prepelita fierte

– 5 cm radacina hrean curatat si ras

– 200 ml smantana 

– sare

– chives

– chili

Mod de preparare

Ouale de prepelita se  fierb 5 minute, dupa care le punem in apa rece si le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit complet le curatam cu grija si le punem intr-un bol. Hreanul il curatam, il spalam si il radem pe razatoarea mica. Intr-un castron punem smantana si hreanul ras, amestecam bine apoi condimentam cu sare, chili si chives tocat marunt. Pe un platou punem sosul de hrean iar ouale le aranjam frumos peste si ornam cu chili si chives. 

030

031

Servite pe farfurie cu paine prajita.

037

Pofta buna! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s