Pasca fara aluat

IMG_7863

Pasca nu poate lipsi de pe masa plina cu bunatati de Paste, dar de fiecare data ramanea aluatul in farfurie si se manca doar delicioasa si aromata branza cu stafide. 🙂 Asa ca am cautat si am tot incercat pana am ajuns la varianta care am sa v-o prezint si voua, pentru noi este pasca perfecta cu multe fructe, branza si fara aluat. 😉

106

Ingrediente

– 1 kg branza dulce

– 6 oua

– 1 pachet unt

– 300 g zahar

– 300 ml smantana

– 5 linguri faina

– 5 linguri gris

– 2 esente vanilie

– 2 plicuri zahar vanilat

– 1 pastaie vanilie

– 1 punga stafide

– 1 punga merisoare

Mod de preparare

Se amesteca untul taiat bucatele cu zaharul, ouale, branza, smantana, faina si grisul le punem lingura cu lingura si amestecam bine, apoi adugam aromele si fructele.

030

Compozitia obtinuta se pune intr-o forma de silicon si se orneaza dupa plac.

035

Se coace la foc mediu aproximativ o ora.

048

Dupa ce se raceste se presara zahar pudra.

103

Sectiune.

139

138

Sa va fie de bine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s