Pastrav prajit

053

Astazi ne vom infrupta dintr-un minunat pastrav prajit si o salata cu rucola, leurda, rosii si masline. 

Ingrediente

– 5 pastravi

– 4 linguri faina

– 2 linguri malai

– 2 linguri boia dulce

– 2 catei usturoi

– piper

– sare

– ulei pentru prajit

Mod de preparare

Reteta o stiu de la Laura Laurentiu, careia ii multumesc  http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/peste-fructe-de-mare/peste-fript-ca-la-clisura.html  si este de-a dreptul delicios. 🙂

Curatam si spalam bine pestii, ii stergem bine de apa, dupa care se sareaza in interior si exterior.

044

Pregatim amestecul de faina, malai, boia, usturoi pisat, sare si piper.

042

Tavalim pestii prin amestecul rezultat.

047

Se prajesc in baie de ulei dupa care se scot pe prosoape de hartie pentru a elimina surplusul de ulei.

050

Pestele cald se serveste cu felii de lamaie iar garnitura si sosul este la alegerea voastra. Eu am vrut o salata  de rucola cu leurda, rosii, masline, ghimbir, morcov, chives, ulei de masline, otet de orez, sare, piper, chili. Este delicios si alaturi de o mamaliga si un mujdei de usturoi cu iaurt. 🙂 

048

Pofticiosii mei abia au avut rabdare sa pun pastravul si salata pe farfurie. 🙂

057

Asa ca va doresc si voua pofta buna!

059

060

Sa va fie de bine! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s