Supa crema de dovleac cu ghimbir, coriandru, curry si lapte de cocos

028

IMG_3564

O supa excelenta, usor de facut, nutritiva si foarte gustoasa pe care am asezonat-o cu ghimbir , coriandru si lapte de cocos care ii da o nota asiatica si o aroma deosebita.

029

Ingrediente

– 750 g dovleac placintar curatat

– 2 morcovi

– 1 pastarnac

– 1/2 telina

– 1 ceapa

– 2 cartofi

– 2-3 catei usturoi

– 1 lingurita pasta ghimbir

– 1 lingurita pasta coriandru

– 1 lingurita curry

– chili

– sare

– piper

– 1 conserva lapte de cocos

– 2 linguri ulei de masline

– 50 g unt

Mod de preparare

Curatam legumele, le spalam, le taiem cuburi mai mari si le punem la fiert in aproximativ 2 litri de apa.

004

Adaugam condimentele, uleiul de masline si lasam sa fiarba.

005

Dupa aproximativ 30-45 minute legumele au fost fierte asa ca am adaugat laptele de cocos si untul taiat felii, iar cu ajutorul blenderului vertical am mixat legumele.

009

Am obtinut o supa crema fina si cremoasa.

012

Supa se serveste fierbinte, cu seminte de dovleac decojite, crutoane de paine, patrunjel verde, smantana sau iaurt.

032

047

034

IMG_3551

IMG_3564

Sa aveti pofta! 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Supa crema de dovleac cu ghimbir, coriandru, curry si lapte de cocos&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s