Vinete cu branza de capra la wok

055

Azi va propun o portie de vinete cu branza de capra la wok, un alt mod de a pregăti vinetele simplu, rapid şi gustos.

054

Ingrediente

– 2 vinete

– 150 g branza de capra

– ulei de masline

– sare

– piper

– chili

-2 catei usturoi

– patrunjel verde

– chives

-ghimbir

-lemongrass

Mod de preparare

Pregatim ingredientele.

031

Vinetele le spalam si le stergem cu un prosop de hartie dupa care le taiem cubulete ( eu am lasat si coaja, contine multe vitamine), la fel procedam si cu branza.

035

Punem wok la incins pe aragaz cu putin ulei de masline 1-2 linguri si adaugam vinetele si usturoiul tocat marunt. Le lasam pana se rumenesc frumos dupa care adaugam condimentele.

039

Adaugam branza, patrunjelul tocat nu prea marunt, amestecam si mai lasam putin pe foc pana se topeste branza si aromele se contopesc.

040

Se pot folosi si mai multe tipuri de branzrturi, de exemplu: branza de capra, de vaca si cascaval.

IMG_8167

Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat, cives si chili.

062

077

Se poate servi si pe felii de paine crocanta, eu am folosit maca razowa.

IMG_8176

IMG_8178 IMG_8172

Sa va fie de bine! 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Vinete cu branza de capra la wok&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s