Cartofi umpluti la cuptor

090

O reteta simpla si in acelasi timp delicioasa, deloc greu de preparat, care poate constitui o masa de pranz sau cina.

101

Ingrediente

– 10 cartofi 

– 2 morcovi 

– 3-4 felii bacon

– 2 oua

– 200-250 g branza sarata 

– marar

– patrunjel

– sare

– piper

– chili

– ulei de masline

– parmezan

Mod de preparare

Punem cartofii si morcovii la fiert, dupa care ii curatam. Cartofii ii scobim in mijloc si ii punem intr-un vas de yena uns cu ulei. 

075

Intr-un vas punem miezul cartofilor, morcovii fierti pisati sau dati pe razatoare, feliile de bacon taiate marunt, branza rasa, maraul si patrunjelul tocat marunt, ouale si condimentele.

076

Amestecam totul bine.

079

Inaite de a umple cartofii ii stropim cu putin ulei de masline.

078

Umplem cu varf cartofii si pesaram chili.

086

Se introduc in cuptorul preincalzit 25-30 minute, se scot si se presara parmezan ras si se introduc din nou in cuptor pana se rumenesc frumos.

088

Se servesc fierbinti cu smantana, iar eu am adaugat salata verde si dulceata de ardei iuti.

094

095

100

Pofta buna si sper sa va placa! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s