Hamsii prajite

047

Pestişori tăvăliti prin făină şi condimente, prăjiti până devin crocanti si îşi schimbă culoarea în cel mai delicios auriu, alaturi de felii de lamaie si mujdei de usturoi cu iaurt, ce ziceti, va incanta ideea? 🙂

030

 

 

Ingrediente

– 1 kg hamsii

– 1/2 l lapte

– 1 cana de faina

– sare

– piper

– boia dulce

– condimete pentru peste

– usturoi pudra

– ulei pentru prajit

– 1-2 lamai

Mod de preparare

Punem pestisorii in lapte si ii lasam 25-30 minute pentru asi pierde din mirosul puternic.

008

Ii spalam in mai multe ape si ii punem pe un prosop de hartie. Pregatim amestecul de faina, sare, piper, usturoi pudra, boia, condiment pentru peste.

009

Tavalim pestisorii prin faina condimentata.

011

Prajim pestisorii in ulei incins si ii scoatem pe servetele de bucatarie ca sa se absoarba excesul de ulei.

020

Se servesc alaturi de felii de lamaie, mujdei de usturoi, mamaliga……..

037

040

Mujdei de usturoi cu iaurt si patrunjel verde.

048

Gata pentru a fi serviti.

025

033

Pofta buna! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s