Ciuperci umplute cu oua si cascaval la cuptor

466

 

Ciupercile umplute cu ou si cascaval la cuptor sunt delicioase si se prepara in 25-30 de minute.

Ingrediente

– 8 ciuperci

– 8 oua

– 250 g cascaval

– cateva felii de sunca, parizer, bacon….

– 1 legatura patrunjel

– 1 legatura marar

– sare

– piper

– ulei de masline

Mod de preparare

Ungem cu ulei de masline un vas de yena si asezam ciupercile care au fost sterse cu un prosop umed. Spargem in fiecare ciuperca cate un ou, punem si coditele ciupercilor in spatiile ramase goale si taiem cateva bastonase de cascaval.

460

Presaram patrunjel verde tocat, sare si piper.

461

Punem feliile de sunca, parizer sau ce dorim, radem cascaval si presaram marar verde tocat.

463 - Copy

Se introduce vasul in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute si se verifica daca ouale sunt coapte.

464

Se servesc fierbinti si sunt delicioase cu dulceata de ardei iuti, reteta o aveti aici: https://sagatimcugina.wordpress.com/2015/02/23/dulceata-de-ardei-iuti/

466

Pofta buna! 🙂

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ciuperci umplute cu oua si cascaval la cuptor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s