Supa crema de ciuperci

014

 

Supa crema de ciuperci este o supa delicioasa, satioasa, usor de facut si bineinteles cremoasa. Este ideala si pentru perioada postului in care se mananca fara carne.

Ingrediente

– 500g ciuperci

– 3 cartofi

– 2 morcovi

– 2 patrunjei

– 1 ceapa

– 3-4 catei de usturoi

– 1 tulpina apio

– sare

– piper alb

– nucsoara

– 250ml smantana

– 100g unt

– patrunjel verde

 

Mod de preparare

Legumele se curata si se taie bucati mai mari pentru ca oricum se vor blendui.

004

 

Intr-o oala se pun 2 litri de apa, legumele taiate, sare, piper si se fierb pana se inmoaie legumele.

005

Se ia de pe foc se adauga untul, smantana si nucsoara.

006

Se paseaza supa cu blenderul pana devine cremoasa, se verifica gustul si daca mai este nevoie se mai comdimenteaza.

007

 

Se taie 2-3 ciuperci felii si se prajesc in wok cu unt.

011

 

Supa se serveste cu ciuperci prajite, crutoane de paine prajita, (eu am taiat doua felii de toast le-am stropit cu ulei de nuci si le-am prajit in wok) si patrunjel verde.

017

 

018

 

Pofta buna! 🙂

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s