Sendvici cu chips de bacon si ou posat

614

Un delicios si satios sendvici pentru un mic dejun consistent.

Ingrediente

Pentru doua sendviciuri

– 2 oua

– 2 felii toast

– 4 felii de bacon

– branza philadelphia

– 4 frunze de salata

– ardei rosu

– 4 fire chives

Mod de preparare

Pentru a prepara acest minunat sendvici in primul rand ne ocupam de ouale posate. Intr-o oala se pune 500ml apa la fiert se adauga  o linguita sare si 3-4 linguri de otet, cand fierbe apa se trage oala de pe foc. Se sparge un ou intr-o cescuta de cafea si se da usor drumul oului in apa si cu o lingura se aduna albusul in jurul galbenusului se misca usor oul prin apa si se lasa sa fiarba aproximativ 3 minute si se scoate cu o paleta cu gauri.

In timp ce fierbe oul punem feliile de toast in prajitorul de paine iar feliile de bacon le prajim pana devin crocante.

Spalam frunzele de salata si taiem fasii de ardei rosu.

Si acum avand totul pregatit ne apucam sa asamblam sendviciul dupa cum urmeaza: ungem feliile de toast prajit cu branza philadelphia punem doua felii de salata, doua bucati de bacon prajit, ardei rosu, chives si oul posat.

613

Inainte de a servi sendviciul se face o mica incizie oului pentru a se revarsa galbenusul.

615

Sa-l savurati cu placere.

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Sendvici cu chips de bacon si ou posat&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s