Papanasi fierti

IMG_7967

Papanasii fierti, cu branza de vaci si pesmet rumen, „motati” cu cate o lingurita de smantana proaspata sunt unul dintre deserturile copilariei.

Pot constitui un desert sau chiar o cina gustoasa.

IMG_7968

Ingrediente papanasi

500 gr branza dulce de vaci

150 gris

2 oua

4 linguri zahar tos

2 linguri zahar vanilat

Mod de preparare papanasi

Se amesteca toate ingredientele la un loc, se lasa sa se odihneasca 15 min, apoi cu mainile umezite se fac bilute pe care le fierbem in apa clocotita cu putina sare si esenta de rom . Sunt fierte cand se ridica deasupra. Se scot cu paleta si se tavalesc fierbinti prin pesmet prajit cu unt. Se pune zahar dupa gust scorisoara si topinng (smantana dulce si fructe).

Bilutele inainte de a fi puse la fiert

IMG_6507

Fierte

IMG_6509

Gata tavalite prin pesmet cu zahar, scortisoara

IMG_6511

IMG_6525

IMG_7962

Pofta buna!

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Papanasi fierti&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s